Få del i den stigende e-handel med en webshop

Ifølge Dansk e-handelsanalyse 2014 spenderede de danske forbrugere over 36 mia. kr. på nethandel alene i første halvår 2014. Hver forbruger har i snit handlet online 15 gange i samme periode. Hvis din virksomhed vil have en andel af handlen, kan det med fordel ske via en hostet webshop.

Den oprindelige skepsis ved at handle på internettet er for længst fejet bort. Danskerne var hurtige til at tage nethandlen til sig, og år for år svinger danske forbrugere kortet oftere og oftere. Hvor man for fem år siden i 2009 omsatte for omkring 32 mia. kr. på nethandel, så forventer analytikerne, at vi når op på over 72 mia. kr. i år.

Læs også: Kundeservice som konkurrencefordel

Dansk e-handel vokser med over 15 procent i 2014

Med andre ord: Dansk e-handel vokser med over 15 procent i 2014. Og en stor del af forbrugerne er endog særdeles flittige til at sende ordrer af sted: Ikke mindre end 18 procent af forbrugerne foretager 5 handler eller mere hver eneste måned. Internethandel har bidt sig fast, og der er intet, der tyder på, at den udvikling vil stoppe eller vende.

Pris, bekvemmelighed og udvalg

Tallene stammer fra Dansk e-handelsanalyse, som gennemføres hvert år af FDIH, Post Danmark og Wilke. Den fortæller også, at pris, bekvemmelighed og udvalg er de tre vigtigste grunde til at handle på nettet. På nettet forventer forbrugerne konkurrencedygtige priser, de oplever det som bekvemt at få leveret til døren, og de kan se et større udvalg på nettet end i de fleste fysiske butikker.

Se Dansk e-handelsanalyse her

Både de aktuelle tal og den generelle udvikling taler for at få en bid af den store og stigende e-handel. Har du produkter, løsninger eller services, du kan sælge online, er du måske allerede i gang. Hvis ikke, er den gode nyhed, at det er langt lettere, end det har været tidligere.

Pakkeløsning med en enkel webshop

I dag kan du som virksomhed vælge en pakkeløsning og få en webshop stillet på benene i løbet af kort tid. Det kan du for eksempel med TDC Webshop fra TDC Hosting, hvor du ydermere har den fordel, at din løsning bliver vedligeholdt, så der ikke følger store investeringer og ekstraomkostninger med.

Nøgleord for TDC Webshop

  • Nem ‘klik og vælg’ webshop opsætning, hvor du bliver guidet til at vælge farver og design. Der er mange gratis designs, du kan vælge mellem.
  • Hvis du vil modtage Dankort, er shoppen forberedt til en aftale med DIBS, og du kan modtage VISA, Mastercard og PayPal.
  • Få nye kunder fra Google og Facebook med det indbyggede SEO Cockpit og vejledning i, hvordan dine produkter bliver synlige hos Google.
  • Webshop virker i alle browsere på almindelige computere og er forberedt til visning på tablets og smartphones.

Afdeling for de mindre og mellemstore

Det er TDC Hosting, der sælger Webshop og yder rådgivning omkring produktet. Hos TDC Hosting findes en afdeling specielt beregnet for mindre og mellemstore virksomheders særlige behov. Det betyder, at du kan vælge løsninger med funktionalitet og fordele som hos de store koncerner, men tilpasset mindre virksomheders særlige forhold.

Prøv demo-shoppen på nettet
Læs mere om dine muligheder her

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.