Firmakunder får det nemmere

TDC Butik findes 50 steder i Danmark, og nu kan man som firmakunde købe abonnementer og få hjælp til opsætning af mobilen i dem alle. Det sparer kostbar tid i en travl hverdag og gør det enklere at høste fordelene med produkter fra TDC Erhverv.

TDC er dansk erhvervslivs foretrukne leverandør. Hele 73 procent af alle danske virksomheder er kunder hos TDC, og nu rykker TDC Erhverv tættere på firmaer overalt i landet. Fremover kan man som firmakunde købe produkter og hente rådgivning i både TDC Butik og TDC Erhvervscenter. Det nye tiltag er et led i forenklingen af livet som firmakunde hos TDC. 

Med de nyeste abonnementer og løsninger er det blevet mere gennemskueligt at være firmakunde, og nu er TDC Erhverv repræsenteret langt flere steder i landet, hvad der ikke mindst bliver en gevinst for små og mellemstore virksomheder.

 Det nye tiltag er et led i forenklingen af livet som firmakunde hos TDC

Enkle løsninger og populære produkter

Til en start kan man i TDC Butik finde enkle mobiler samt smartphones og tablets til professionel brug. Derudover kan man som firmakunde tegne nye mobilabonnementer samt abonnementer på mobilt bredbånd fra TDC Erhverv.

En af fordelene ved at handle mobiler og tablets i butikken er, at medarbejderne har erfaring med at hjælpe kunder godt i gang med deres mobiltelefon. De kan fx assistere med at skifte simkort, sætte telefonen op til email og afklare spørgsmål på stedet, så man får størst muligt udbytte af sin investering lige fra starten.

Det hører også med i billedet, at man i TDC Butik han hente rådgivning om abonnementer og erhvervsløsninger. Ønsker du rådgivning om mere komplekse erhvervsprodukter, kan du stadig bruge TDC Erhvervscenter, som findes 29 steder landet over.

Det er nemt at booke et møde online både TDC Butik og TDC Erhvervscenter: Gå til mødebooking her

Fra den lokale butik og Europa rundt

Noget af det, der er størst fokus på i virksomhederne, er naturligvis de løbende udgifter til blandt andet mobiltelefoni. Derfor er det forventningen, at netop firmaabonnementer vil være noget af det, der bliver størst efterspørgsel på, når TDC Erhverv-produkterne fremover kan købes i TDC Butik.

TDC Erhverv har netop lanceret en helt ny produktportefølje af abonnementer, som blandt andet tilbyder data og fri tale i Europa. Har din virksomhed meget rejseaktivitet, kan det blive et særdeles attraktivt abonnement.

Erhvervsabonnementerne kan nu tilbyde data og fri i Europa

Læs også: Altid produktiv, også i udlandet

Sådan finder du den nærmeste butik

Som nævnt findes TDC Butik 50 steder i Danmark, så du er aldrig langt fra den nærmeste. Her finder du både produkter, rådgivning og abonnementer fra TDC Erhverv, men du kan være bedre hjulpet med at besøge TDC Erhvervscenter, hvis du har større eller mere komplekse spørgsmål.

Find nærmeste TDC Butik her
Find nærmeste TDC Erhvervscenter her

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.