Løs dine opgaver smartere

Hvis man er “bevæbnet” med nyttige business-apps, kan der spares kostbar tid i løbet af en arbejdsdag. Her er udvalgte eksempler til inspiration.

Keeper Password – krypteret nøglebundt

Har du samme koder til alt, er det nemt, men usikkert. Har du forskellige koder til alt, er det besværligt, men sikkert. Denne app håndterer og passer på alle dine kodeord ét sted. Den er krypteret, og du kan synkronisere på tværs af pc, tablet og smartphone. Keeper Password er gratis at hente, men koster 65 kr. om året i abonnement.
Keeper Password til iOS
Keeper Password til Android
Keeper til Windows Phone

DocuSign – underskrift i en digital verden

Med DocuSign kan du underskrive dokumenter direkte på din iPad eller iPhone. Du skriver din underskrift på skærmen og gemmer den til senere brug. Har du så behov for at underskrive et dokument, trykker du på skærmen, hvor du vil have underskriften. Du kan gøre underskriften større eller mindre ved at trække i boksen. Det fungerer godt og intuitivt. Du kan underskrive 4 dokumenter, inden appen koster penge.
DocuSign til iOS
DocuSign til Android

Læs også: Har I også inviteret medarbejderne til at: Bring Your Own Device?

TripIt – en nyttig rejseassistent

Giver du denne app adgang til din mailboks, finder den selv billetter og reservationer. Derefter finder du alle rejseinformationer inde i TripIt-appen med bestillingsnummer, afgangstider, adresse på hotellet, afstand til de steder, du har møder og den kommer også med forslag til, hvor du kan spise.
TripIt til iOS
TripIt til Android

CamScanner – fra papir til pdf

En god scanner er guld værd, når du skal lempe papirdokumenter ind i det digitale kredsløb. Og det er enkelt med CamScanner: Du åbner appen og tager et billede af de dokumenter, der skal scannes. Er der flere sider, samles de i en pdf-fil. Du kan navngive dokumenterne, maile dem eller uploade til skyen.
CamScanner til iOS
CamScanner til Android
CamScanner til Windows Phone

Læs også: Business apps kan gøre dit arbejde nemmere

TDC apps – specielt til professionelle

Den nyeste udgave af din musiktjeneste med millioner af numre, genrer, playlister og meget mere lige ved hånden.
TDC Play Musik

Tjek om dine kolleger er i møde, find hotspots og indstil dine viderestillinger i ferien – den bedste app til din arbejdsdag.
TDC Erhverv app

Lav backup af dine kontakter, billeder, sms, mms og videoer, så de altid er sikkert opbevaret, hvis din telefon bliver stjålet eller går i stykker.
TDC Mobil Backup

Med virusbeskyttelse, antityveri og browserbeskyttelse, så du kan surfe mere sikkert med din smartphone.
TDC MobilSikkerhed

 

Link: Mobil-apps forbedrer intern kommunikation 

Link: Definition på app

Tak til mobil.nu

Chefredaktør Steen Jørgensen fra mobil.nu har hjulpet os med at finde nogle af tidens praktiske apps til professionel brug.

Læs mere om mobiler, apps og trends

 

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.