Nye Mobilpakker med flere lande, flere GB og datadeling

Vi lancerer nu 4 nye Mobilpakker, hvor vi har doblet op på tale og data uden at skrue på prisen, så de nu passer endnu bedre til jeres behov – uanset om I opholder jer i Danmark på landets bedste netværk, eller om I rejser til udlandet.

Med de nye pakker bliver det endnu nemmere – og for manges vedkommende også billigere – for de medarbejdere, der rejser.

Vi har nemlig skruet op for indholdet, så I nu kan få intet mindre end 3 GB data i Europa. Og vælger I den største mobilpakke, inkluderes endnu flere af populære destinationer for arbejdsrelaterede rejser ude i Verden – fx USA, Thailand, Tyrkiet og Spanien.

Det er også muligt frit at få 3 ekstra datasimkort med i pakkerne.

Se vores nye mobilpakker her

Har I allerede TDC Erhverv Mobilpakker, er de automatisk blevet opdateret til det nye indhold. Har I abonnementer af ældre dato, er det måske en god ide at skifte til de nye Mobilpakker med meget mere indhold.

Få en løsning, der binder mobilpakker og omstilling sammen
– det giver effektive medarbejdere

Hvis I arbejder på tværs af platforme, lokationer og grænser, kan I få en løsning, der sikrer, at alle kan arbejde uafhængig af tid, sted og enhed. Her får I ikke kun TDC Erhverv Mobilpakker, men også mulighed for professionel omstilling, videomødefunktion, chat og status over tilgængelighed på kolleger, ligesom I automatisk kan optage alle kald på mobilen og gemme samtalerne i 48 timer.

Se TDC Omstillingspakker her

Velkommen på Danmarks bedste netværk

Vi er ekstremt stolte af at levere landets bedste netværk til vores kunder. Det betyder nemlig, at det går nemt og hurtigt, når der skal tales i telefon, surfes eller bruges anden data på farten.

Teknologisk Institut slår i en landsdækkende undersøgelse fast, at TDC har Danmarks bedste netværk. Læs mere på tdc.dk/mobilnet


Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.