MWC: Verdens største mobilmesse

Mobile World Congress samler hvert år op mod 100.000 mobilentusiaster fra hele branchen i Barcelona. Der er altid masser af inspiration at hente for virksomheder og organisationer, som kan få et indtryk af, hvad der kommer til at ske i deres branche.

Hvert år mødes gadget-aficionados og tech-journalister fra hele verden i Barcelona til Mobile World Congress (MWC) for at være de første til at opleve det næste nye inden for især forbrugerelektronik. I år hedder temaet på Mobile World Congress ‘Edge of Innovation’ og handler blandt andet om 5G, sikkerhed og konnektivitet gennem wearables og Internet of Things.

Trends i markedet

Senior Business Development Manager i TDC, Casper Rom Johnsen, var med til Mobile World Congress 2015, der løb af stablen 2.-25. marts i den catalonske hovedstad. Ifølge ham var der i år en del interessante nyheder inden for sikkerhed og digitalisering.

– Krypteret tale og data på mobiltelefonen er jo noget, der er rigtig stor fokus på fra vores erhvervskunder, som sætter sikkerhed højt, fortæller Casper Rom Johnsen. – En anden af de helt store trends på messen var Internet of Things med fokus på smart cities, som handler om at gøre næsten alt i byen levende ved at putte et SIM-kort i det og få en masse information fra det.

Danskere på scenen

Tirsdag eftermiddag gik TDC på scenen ved Mobile World Congress for – sammen med Huawei – at fortælle, hvordan man snart kan noget, som kun få andre teleselskaber i verden kan præstere.
Man har sat ny fartrekord på mobilnettet og gør nu klar til mere end at fordoble hastigheden i især de større byområder inden sommerferien.

Med helt fremme

Der er mange gode grunde til at deltage i en messe som Mobile World Congress, men Casper Rom Johnsen fortæller, at der særligt er tre gode grunde til at deltage.

  1. Hele industrien er repræsenteret, hvilket giver god mulighed for at mødes med relevante leverandører og få en showcase af deres produkter.
  2. Man får styr på de vigtigste trends, der rører sig i industrien og en masse god inspiration med hjem i bagagen. På den måde er man med helt fremme, når det gælder buzzwords i industrien.
  3. Det giver mulighed for at mødes med andre, der har samme eller lignende udfordringer som dig og oprette forums, hvor man kan diskutere og blive klogere.

Find videodagbøgerne fra messen her

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.