Nu rykker tablets til business

Da den første iPad blev introduceret i 2010, var der mange løftede øjenbryn. Hvad i alverden skulle man bruge den til? Først tog de private brugere det nye format til sig, og siden har tablets fået et gennembrud i erhvervslivet. Og det er der mange grunde til.

Når løsningskonsulent Elizabeth Kjeldsen fra TDC Erhverv besøger sine kunder, har hun det sidste halvandet år haft en iPad med som sit vigtigste salgsværktøj. Tidligere havde hun en bærbar pc, en række brochurer og en bunke papirer i tasken, men i dag klarer hun sig med sin tablet. Alligevel får hun mere fra hånden – hurtigere.

“Jeg besøger industrikunder over hele Sjælland, og det er en kæmpe lettelse, at jeg i dag kan klare hele arbejdet direkte fra min iPad,” siger Elizabeth Kjeldsen. “Vi har udviklet en salgsapp, hvor jeg har det hele lige ved hånden. Via appens brugervenlige menu er det nemt at afdække kundens behov gennem en enkel dialogguide. Jeg kan løbe en opdateret produktpræsentation igennem og konfigurere en løsning og generere et tilbud til kunden lige på stedet.”

Den helt store forskel i forhold tidligere er, at alt er samlet ét sted. Og når Elizabeth Kjeldsen har dialogen med kunden, er hun koblet op på de centrale systemer og kan tage action med det samme. Men der er flere fordele.

“Med min iPad er jeg bedre forberedt til mødet. Jeg har adgang til vigtige oplysninger om kunden, kan tjekke virksomheden på nettet, og så har jeg adgang til min kalender og mail. Det er virkelig blevet nemt at koncentrere sig om den gode service,” slutter Elizabeth Kjeldsen.

Apple: Gennembrud på erhvervsmarkedet

For at få uddybet og perspektiveret brugen af iPads til virksomheder er vi gået direkte til Apple for at få deres vurdering af, hvordan udviklingen har været, og hvilke perspektiver der er for danske virksomheder.

“Erhvervslivet har for længst taget iPad’en til sig, og nu ser vi en udvikling, hvor man i høj grad bruger standard-apps og tilpasser dem til sin egen forretning,” fastslår Robert Ditlev Hansen, som er B2B Business Development Manager hos Apple i Danmark. “Det vil jeg gerne illustrere med et eksempel.”

Erhvervslivet har for længst taget iPad til sig som et godt værktøj.

Robert Ditlev Hansen vælger den dansk udviklede app, der hedder workflow-to-go® fra Newish ApS. Det er en standard-app, der understøtter workflows og forretningsprocesser. Det er kun én ud af mange tusinde erhvervsrettede apps, der ligger i App Store, men den er god til at illustrere, hvor mange forskellige måder man kan bruge den samme app på.

Én app, masser af anvendelsesmuligheder

“Virksomheden Måltidet bruger workflow-to-go® til at styre produktion af deres frokostmadpakker. Der ligger trin for trin-instruktioner, og det sparer oplæring, ligesom det er en fordel med mange udenlandske medarbejdere, at instruktionen foregår med tegninger og billeder,” forklarer Robert Ditlev Hansen fra Apple.

“Hamelin – det tidligere Bantex – bruger samme app til at sikre sig, at deres sælgere kommer hele dialogen og sortimentet igennem ude hos kunderne”, siger manageren og fortsætter: “I en helt anden sektor har en dansk kommune valgt at bruge workflow-to-go® til at give børn og unge med ADHD deres retningslinjer og vejledninger i hverdagen på en pædagogisk måde. Det viser spændvidden.”

Kommer sikkerheden ikke til kort?

Én ting er, at mange – også mindre – virksomheder med fordel kan bruge iPad og apps til at gøre hverdagen mere produktiv, men hvad med sikkerheden, når man bringer denne type enhed ind i virksomhedens netværk og workflow?

“Der er ikke en særlig sikkerhedsrisiko ved at introducere en enhed som iPad i virksomhedens flow, når blot den integreres i virksomhedens netværk. En iPad kan sikres på så mange måder, at vi på det punkt sætter standarden. Og i dag kan den tilpasses de eksisterende it-systemer uden problemer”, fastslår Business Development Manager Robert Ditlev Hansen fra Apple i Danmark.

 Find en iPad her

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.

Ellmopmes
3. juni 2018 kl. 3:39

Priligy 30 Mg Funciona cialis for sale Proscar Order Best On Line Pharmacy Secure Ordering Bentyl Vardenafil Cheap 5 10 Mg