Gør din virksomhed og medarbejdere klar til fremtiden

Hvis du vil sørge for, at jeres virksomhed er fremtidsssikret, og at I udnytter de digitale muligheder fuldt ud, så er TDC Erhverv One – en af vores Unified Communications løsninger – noget for jer.

One samler alt det, I har brug for i én løsning: Telefoni, omstilling, internet, call center og collaboration-tjenester, og vi hoster løsningen, så I slipper for vedligeholdelse, opdateringer og drift.

Alt om TDC Erhverv One

Med One undgår I at betale for noget, I ikke bruger

Med One-løsningen har I forbrugsdeling. Det betyder, at jeres taletimer og data samles i fællespuljer for hele virksomheden: Bruger den ene medarbejder mere, går det blot fra den, der bruger mindre. Og det gælder både tale og data – i Danmark og i udlandet.

Fokusér på forretningen med en Unified Communication løsning

Vi står for opdateringer, vedligeholdelse og drift, så I slipper og i stedet kan bruge tiden på at udvikle virksomheden. One er netop igen blevet opdateret med nye tjenester, så løsningen matcher de digitale muligheder og fremtidens krav.

Alt i alt: Med One får I en opdateret og sammenhængende løsning, overblik over omkostningerne, minimal administration og en lang række collaboration-tjenester, der sikrer bedre samarbejde. Det kan ses på bundlinjen.

Er du interesseret i løsningen?

Kontakt din Account Manager eller ring på 70 70 90 90 for at høre mere eller læs mere på tdc.dk/one

 

Få alt i én løsning med TDC Erhverv One

  • PC Omstillingsbord i særklasse
  • Ip-telefoni
  • Mobiltelefoni med fællespuljer af tale og data i Danmark og udlandet
  • Internetforbindelse til en eller flere lokationer
  • Call Center og Wallboard
  • Videofacilitet
  • Collaboration-tjenester, hvor medarbejderen fx kan omstille, chatte, lave videokald, se tilgængelighed på kolleger, optage kald og gemme samtaler i 48 timer – direkte fra mobilen
  • Adgang til TDC Play Musik, Film & Seriepakken

Læs om nogle af collaboration-tjenesterne i løsningen her:

TDC CommunicatorTDC AssistentTDC Call Recording

 

 

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.