Styrk virksomheden med 4G dækning

Den nye standard for mobilnetværk bliver i øjeblikket udbredt til hele landet. Og det giver god mening for både brugere, kommuner og virksomheder, der på sigt kan udnytte alle fordelene ved et både hurtigere og bedre netværk.

Vi er på altid, hele tiden og uanset hvor vi er, og med det øgede pres på det eksisterende mobilnetværk – 3G – oplever mange, at de ryger over på den lidt langsommere EDGE-dækning i stedet. 4G skal gøre op med alle frustrationerne og gøre det endnu hurtigere, nemmere og mere stabilt at bruge data.

Et bedre netværk øger effektiviteten

4G medfører en markant forbedret arbejdsdag for mange medarbejdere – specielt for dem på farten. Sælgere vil løbende kunne indrapportere tal, hente ordreinformation, afholde videomøder med kollegerne og kan finde vej med en GPS, der ikke pludselig er uden dækning.

Læs også: Gør dit firma mobilready

Inden for det offentlige vil forbedringerne også kunne mærkes. SOSU-medarbejdere kan indrapportere, mens de er hos borgeren, og ambulance-personale kan sende data, video og patientinfo på vej mod hospitalet, så lægerne allerede inden ankomst kender skadens omfang – noget der i sidste ende kan redde liv.

4G kræver mere end blot 4G

Der er ingen tvivl om, at 4G vil gøre det markant hurtigere at være på nettet, hente informationer – og med et offentligt dækningskrav på 99.8 % i 207 udvalgte postnumre vil fordelene kunne udnyttes i stort set hele landet.

Efterspørgslen efter 4G er da også stor fra både virksomheder, kommuner og borgere, selvom det i realiteten kun er et fåtal, der kan bruge det hurtigere netværk. Det kræver nemlig mere end blot et velfungerende netværket. Forudsætningen for at komme på 4G er også en enhed (smartphone, tablet eller lignende), der understøtter det nye mobilnetværk, og et abonnement, der indeholder 4G.

Der vil næppe lyde en landsdækkende klapsalve, når 4G er fuldt udrullet, men vi vil kunne de fleste ting meget hurtigere uden at blive generet af, at vi bliver smidt af netværket, eller over at det tager lang tid at streame.

Læs også: Et mobilt løft til arbejdsglæde og kundeservice

Hvilke fordele giver 4G jer?

Hvilke fordele vil 4G give jeres virksomhed – og er I teknologisk klar til at udnytte netværket fuldt ud? Del jeres planer neden for i kommentarfeltet og fortæl, hvad I kan bruge 4G til.

Link: Danskerne vil gerne have 4G – men få ved hvad det er

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.

Preben Olsen
10. november 2014 kl. 12:01

Kan man få 4G med fast ip adresse.

  TDC
  18. november 2014 kl. 8:59

  Hej Preben,

  Beklager det sene svar – men det har taget tid at finde et svar til dig.

  Det korte svar er nej.

  Vi giver kun fast IP på kundens eget SecureMobil APN. Vi arbejder på at tilbyde 4G/LTE til SecureMobil kunderne, hvilket inkluderer den samme fast IP som de har på 2/3G.

  mvh.

  Kenneth, TDC