Tag de svære beslutninger rigtigt

Kan du også nikke genkendende til, at man står med en telefon i hånden og afslutter samtalen med ”Det er vi nødt til at mødes om?”. Når man holder et telefonmøde, kan det ofte være nødvendigt også at mødes fysisk og se hinanden i øjnene, mens man træffer de vigtige beslutninger.

Når vi holder et møde, så er kommunikationen i centrum. Når vi kan se hinanden, øges tilliden, og antallet af misforståelser mindskes med helt op til 80 % ved brug af video og lyd samtidig. Et videomøde er et sted, hvor vi kan mødes på tværs af fysiske afstande og holde møder, som var vi der fysisk. Den teknologiske udvikling betyder, at vi i dag kan mødes og se hinanden i øjnene, når vi træffer de rigtig svære beslutninger, som alle virksomheder skal.

Læs også: I Ikast-Brande mødes de på videoskærmen

De fleste virksomheder oplever geografiske udfordringer, hvor kontakten mellem kolleger, kunder og partnere kan være svær at opretholde, men helt afgørende at bevare. Telepresence skaber de optimale vilkår for samarbejde via video, fordi den tilfører følelser, humør og stemning til den verbale kommunikation. Her kan du se en film med den nyeste teknologi inden for videomøder.

Læs også: Kom godt i gang med Unified Communications

Se flere artikler
Der er ikke flere artikler. Se alle aktuelle temaer

Skriv en kommentar

Skriv dit navn og e-mail (e-mail vises ikke) eller log ind via en af dine sociale profiler. Vi bruger kun navn og billede til visning af din kommentar.